Bet365 Danmark Anmeldelse

af JohnnyBet fra by JohnnyBet
Bet365 Danmark Anmeldelse

I denne anmeldelse af Bet365 Danmark gennemgår vi hvordan du kan oprette dig med velkomstbonus hos en af de største globale bookmakere. Brug koden fra denne artikel og nyd fordelene ved de fantastiske velkomstbonusser, som er tilgængelige på Bet365 - til casino, sport betting, poker, bingo, live casino, vegas og spil.

Bet365 Danmark Anmeldelse

Bonustype Bonus Beskrivelse
Bet365 Bonuskode JBVIP
Sport Bonus Få din Sport Bonus
Casino Bonus Få din Casino Bonus
Spil Bonus Få din Spil Bonus
Poker Bonus Få din Poker Bonus

Vores promokode JBVIP kan bruges af spillere fra alle de lande, hvor der kan opnås adgang til Bet365, men det øger ikke det standard bonus tilbud.

Bedømmelse JohnnyBet
4.92 / 5
Brugernes bedømmelser
3.95 / 5
Din bedømmelse

1. Sådan opretter danske spillere sig hos Bet365

Bet365 max bonus (maksimale bonus online)
Bet365 Bonus-Kode januar 2021 Bet365 Bonus-Kode februar 2021 marts 2021
april 2021 maj 2021 juni 2021
juli 2021 august 2021 september 2021
oktober 2021 november 2021 december 2021

Det første, som vi kigger på i denne Bet365 bedømmelse, er hvor let det er at oprette et login på hjemmesiden. Vi fandt ud af, at det er utroligt nemt, og at du kan oprette en konto i løbet af 10 minutter eller mindre. Du skal blot gøre følgende:

  • Klik på et vilkårligt link i denne Bet365 Danmark anmeldelse for at komme videre til spillesiden
  • Vælg en sektion (Bet365 Danmark casino, sport, poker osv.) alt efter din valgte bonus
  • Klik på ”opret konto”for at oprette et Bet365 login med NemID
  • Udfyld formularen med dine personlige data og din Bet365 dk promokode”JBVIP”
  • Bekræft din nye konto med NemID
  • Opfyld regler og vilkår for din Bet365 Danmark bonus
  • Udbetal eventuelle gevinster fra din velkomstbonus

1.1 Sådan bruger du din bonuskode

Det er meget vigtigt at du husker at afsløre og indtaste vores Bet365 bonuskode. Dit NemID er vigtigt i forbindelse med oprettelse af kontoen, fordi Spillemyndigheden i Danmark kræver at brugere på sider som Bet365 dk der har dansk licens bekræfter sin konto på den måde. I desktop-versionen skal du også logge ind med NemID hver gang du f.eks. spiller Bet365 casino, men du kan snige dig udenom denne regel ved at downloade bookmakeres Bet365 mobil, hvor der ikke er de samme krav. Hvis du har nogle spørgsmål til oprettelse af en konto, login eller lignende anbefaler vi at du finder en Bet365 Danmark kontakt i deres kundeservice afdeling. Vi har dog også en anden artikel som fortæller mere om registrering på hjemmesiden, heriblandt om Bet365 login med NemID, så du måske finder nogle svar der.

2. Anmeldelse af Bet365 dk betalingsformer

Da vi skrev dette Bet365 Danmark review, fandt vi ud af, at der er mange gebyrfrie ind- og udbetalingsmetoder hos spillegiganten. Du kan danne et overblik over betalingsformerne nedenfor.

2.1 Indbetalingsmetoder

Indbetalingsmetode Gebyr Behandlingstid Min. / Maks. Info
Maestro, VISA Debit, MasterCard 0 DKK Øjeblikkeligt 50 / 150.000 DKK Debetkort
VISA, MasterCard 0 DKK Øjeblikkeligt 50 / 150.000 DKK Kreditkort
PaySafeCard 0 DKK Øjeblikkeligt 50 / 10.000 DKK Elektronisk gavekort
PayPal 0 DKK Øjeblikkeligt 100 / 60.000 DKK eWallet
Trustly 0 DKK Øjeblikkeligt 100 / 50.000 DKK Øjeblikkelig bankoverførsel
FastBank transfer 0 DKK 1-3 arbejdsdage 50 / 1.000.000 DKK Bankoverførsel
Bankoverførsel 0 DKK 2-10 arbejdsdage 500 / 1.000.000 DKK Bankoverførsel
Check 0 DKK 5-28 arbejdsdage 10.000 / 500.000 DKK Check

2.2 Udbetalingsmetoder

Udbetalingsmetode Gebyr Behandlingstid Min. / Maks. Info
Maestro, VISA Debit, MasterCard 0 DKK 1-5 arbejdsdage 50 / 150.000 DKK Debetkort
VISA, MasterCard 0 DKK 1-5 arbejdsdage 50 / 150.000 DKK Kreditkort
PayPal 0 DKK Inden for 24 timer 100 / 60.000 DKK eWallet
PaySafeCard 0 DKK Inden for 24 timer 50 / 18.000 DKK Elektronisk gavekort
Bankoverførsel 0 DKK 2-10 arbejdsdage 520 / 1.000.000 DKK Bankoverførsel
Check 0 DKK 5-28 arbejdsdage 10.000 / 500.000 DKK Check

2.3 Kan jeg spille med danske kroner hos Bet365 Danmark?

Ja, naturligvis. Når du spiller på den danske udgave af den populære hjemmeside placerer du f.eks. odds på fodbold med satsninger i danske kroner. Derudover kan du udnytte Bet365 bonuskode og spille billigere! Klik dig blot videre fra vilkårligt link i denne anmeldelse, og vælg din indbetalingsform, og så vil du se, at du sagtens kan overføre danske kroner til spillesiden.

3. Bet365 velkomsttilbud

Som nyt medlem kan du tilmelde dig Bet365 Danmark med et sportsbetting bonustilbud. Ligesom mange andre bookmakere tilbyder Bet365 en startbonus, som hjælper nye medlemmer godt i gang med ekstra penge til at spille på siden. Der er forskellige tilbud på siden, hvilket betyder at du som nyt medlem bør vælge den bonus, der passer bedst til dig. Du kan f.eks. finde en Bet365 casino bonus, en sport bonus, osv. Uanset hvilken Bet365 bonus du vælger, får du adgang til alle sektionerne. Det vil sige at du også får adgang til poker, bingo, live casino, live betting, og meget mere, når du opretter dig med sport velkomstbonus eller casino velkomstbonus.

Efter oprettelse og når du har opfyldt regler og vilkår for din velkomstbonus kan du begynde at nyde de andre sportstilbud på siden i ”aktuelle tilbud”-sektionen. Her finder du som regler akkumulatortilbud til forskellige sportsgrene, mulighed for at få tabte penge tilbage i forbindelse med specifikke væddemål og meget mere. Derudover er der også flere tilbud, der er tæt forbundet med mulighed for at se Bet365 live stream af f.eks. fodbold mens du samtidigt kan spille på fodbold hos Bet365. Du kan nemlig ofte få tidlig udbetaling hvis dit hold kommer to mål foran eller hvis du gætter den korrekte første målscorer, og i begge tilfælde er det bedst at følge kampene live, som du altså har mulighed for med live stream, som vi har en spændende artikel om. Bet365 byder også på et loyalitetsprogram, som du automatisk bliver en del af, når du opretter en konto på siden. Der er masser af bonusser og gevinster at hente i det attraktive loyalitetsprogram. Du starter med bronzestatus og herefter kan du bevæge dig op til de andre niveauer sølv, guld og guldloyalitet i takt med at du indsamler Comp points ved at spille på siden.

4. Bedømmelse af regler og vilkår

Hvad er det vigtigste når det gælder regler og vilkår for bonusser? For os må der være tale om fair betingelser, som minder om regler og vilkår hos andre, pålidelige casinoer. Hos Bet365 er det på den måde.

  • Velkomstbonus kun for nye medlemmer.
  • 10x gennemspilskrav på Bet365 casino bonus
  • Sport betting bonus skal bruges på odds på 1.20 eller højere
  • Varighed på 60 dage

Du kan læse mere om regler og vilkår for bonussen ved at klikke dig videre til spillesiden fra et vilkårligt link i denne artikel.

5. Anmeldelse af Bet365 Danmark sport

Bet365 har pre-match betting såvel som live betting, og der er endda glimrende live streaming hos dem. Følger du med i Superligaen eller Champions League? Som vi skriver mere om i den linkede artikel, så har du på Bet365 ubegrænset adgang til gratis og lovlig fodbold live stream. Du kan finde odds på et kæmpestort udvalg af sportsgrene. Webstedet har en høj tilbagebetalingsprocent ( 93,7%), hvilket placerer bookmakeren blandt toppen i Danmark. Derfor får spillesiden med sport topkarakter fra os.

6. Bet365 casino Danmark anmeldelse

Her har vi inkluderet casino, live casino, games og Vegas. I disse fire sektioner kan du få timevis til at gå, da der er masser af spil at vælge imellem.

Under games kan du endda finde ”Originals” spil, som er skabt og udviklet af Bet365. Det betyder at du kun kan spille disse spil, når du opretter dig hos Bet365 Danmark, da du ikke kan finde dem nogle andre steder.

7. Bet365 poker Danmark anmeldelse

I poker-sektionen byder Bet365 på et enormt udvalg af Texas Hold Em, Omaha, 7 Card Stud poker og meget mere. Der er stort set altid en pokerturnering i gang på poker siden, uanset hvornår du logger på. Her er der alt fra mindre pokerturneringer med en præmiepulje på omkring 7000 DKK til de vildeste pokerturneringer, hvor den heldige vinder ender op med en million.

8. Bet365 DK mobil app anmeldelse

Brugervenlighed er i fokus på spillesiden, som har specialdesignet sine mobile apps til casino, games, og poker. Vi har en længere artikel om Bet365 app, som du kan tage et kig på. Det byder på en hurtig indlæsning og simplificeret navigering, og generelt en glimrende spiloplevelse. Derfor får Bet365 DK mobil app topkarakter af os i denne anmeldelse.

9. FAQ

9.1 6.1.👩‍⚖️ Er Bet365 lovlig i Danmark?

Ja, Bet365 har licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Det betyder at du opretter dig på en fair og sikker spilleside, når du klikker dig videre herfra og opretter dig hos bookmakeren.

9.2 6.2.💶 Hvad er betalingsmetoderne hos Bet365 dk?

Som du har læst længere oppe i denne anmeldelse, er der et hav af betalingsmetoder på spillesiden. Du kan betale med kreditkort, debetkort, bankoverførsel, elektronisk gavekort, eWallet og check. Det er altid gebyrfrit, og den største forskel ligger i behandlingstiderne.

9.3 6.3.🎉 Hvad er velkomstbonus for Bet365 i Danmark?

Du kan læse meget mere om velkomstbonus til Bet365 ovenfor i denne Bet365 Danmark anmeldelse.

kommenter Bet365DanmarkAnmeldelse
Kommentarer (2)
janaas41
janaas41 cirka en måned siden
hæ hæ, forestil engang, at der var folk der bruger check som betalingsmetode! 😂
Spil med omtanke