Tipwin Anmeldelse

Tipwin Anmeldelse

Bonustype Bonus Beskrivelse
Tipwin Sport Velkomstbonus 100% velkomstbonus op til 100 EUR
Tipwin Casino Bonus Tejk på Tipwins webside
Tipwin Bonuskode Registrer dig via vores link

Her på siden skriver vi altid objektive anmeldelser og i dag har vi valgt at skrive Tipwin Anmeldelse. Lige nu kan du oprette dig med en Tipwin velkomstbonus på 100 % op til 100 EUR, som svarer til ca. 760 DKK. Du kan læse meget mere om den aktuelle Tipwin bonus og hvordan du kan oprette dig uden at skulle indtaste en Tipwin bonuskode.

Bedømmelse JohnnyBet
2.0 / 5
Brugernes bedømmelser
3.36 / 5
Din bedømmelse

1. Tipwin velkomstbonus

Tipwin max bonus (maksimale bonus online)
Tipwin Bonuskode januar 2023
Tipwin Bonuskode februar 2023
marts 2023 april 2023
maj 2023 juni 2023
juli 2023 august 2023
september 2023 oktober 2023
november 2023 december 2023

Du kan oprette dig med en Tipwin velkomstbonus på 100 % op til 100 EUR. Her er der tale om en indbetalingsbonus, hvilket betyder at den online bookmaker og casino vil matche din første indbetaling. Hvis du fx indbetaler 50 EUR, vil du få 50 EUR i Tipwin velkomstbonus, mens du får 100 EUR i Tipwin velkomstbonus, hvis du selv indbetaler 100 EUR med din første indbetaling til siden. 100 EUR svarer til ca. 760 DKK.

2. Tipwin bonus regler og vilkår

Der er regler og vilkår forbundet med Tipwin velkomstbonus. Det er vigtigt at bemærke at denne Tipwin bonus kun gælder nye medlemmer og den gælder kun til sports væddemål og live væddemål på siden. Der er andre regler og vilkår for Tipwin bonus, som du kan læse ved at klikke dig videre via et link i denne anmeldelse.

3. Sådan opretter du et Tipwin login

Du skal også blot klikke på et link i denne anmeldelse for at komme videre til siden og oprette et Tipwin login. Her skal du klikke på den røde ”åben konto” i det øverste højre hjørne. Hvis siden er på engelsk, kan du ændre sproget i det øverste højre hjørne ved at finde det danske flag i menuen. Det gode ved Tipwin er at der ikke er tale om pop-up vinduer med en masse trin for at oprette et Tipwin login. Når du trykker på den røde ”åben konto” knap, åbner oprettelsesformularen hvor du skal indtaste følgende:
Fornavn & efternavn
Fødselsdato
CPR-nummer
E-mailadresse
Hjemadresse
Brugernavn
Adgangskode
Anslået spillebeløb
Du behøver ikke at indtaste en Tipwin bonuskode, da du kan få Tipwin velkomstbonus på 100 % op til 100 EUR, så længe du går videre til siden via et link i denne anmeldelse.

4. Om Tipwin

Før du opretter dig på siden, kan det være at du ønsker at vide mere om Tipwin sportsvæddemål siden. Her er der tale om en bookmaker, der drives og ejes af Tipwin Ltd, som hører til på Malta, men bare rolig, spillesiden har et Tipwin dansk licens, som betyder at de er reguleret af Spillemyndigheden i Danmark. Det betyder blandt andet at du kan nyde skattefrie gevinster, når du vinder ved at placere tipwin sportsvæddemål.

5. Tipwin sportsvæddemål

Men det er naturligvis også vigtigt at kende til selve spillesiden. Her fandt vi ud af at det er muligt at placere Tipwin sportsvæddemål mere end 20 forskellige sportsgrene. Du kan blandt andet placere Tipwin sportsvæddemål på fodbold, ishockey, tennis, basketball, amerikansk fodbold og håndbold, som er blandt de sportsgrene med flest valgmuligheder for odds på siden. Der er især et enormt fokus på europæisk fodbold og amerikansk fodbold betting. Du kan finde Tipwin sportsvæddemål odds på mere end 40 forskellige fodboldligaer, som breder sig helt ud til fodboldligaer i for eksempel Peru og Tunesien. Hvis du foretrækker de mest populære fodboldligaer, kan du finde mere end 50 forskellige odds til den populære Bundesliga i Tyskland. Når det kommer til fodbold odds er der muligheder for Tipwin sportsvæddemål som fx 1x2, handicap, over/under og mange andre forskellige former for odds. Der mangler odds på nogle mindre populære sportsgrene, f.eks. bedste bordtennis odds.

6. Tipwin betalingsmetoder

Du kan ind- og udbetale på mange forskellige måder hos Tipwin. Du kan vælge mellem betalingskortene VISA og MasterCard, e-wallets som Skrill og Neteller samt det elektroniske gavekort PaySafeCard. Det vil sige at der er nok at vælge imellem.

7. Tipwin tilbud og kampagner

Det er ikke umiddelbart nemt at finde frem til Tipwin tilbud og kampagner på siden, ud over den aktuelle Tipwin velkomstbonus på 100 % op til 100 EUR, som vi allerede har nævnt længere oppe i anmeldelsen.

8. FAQ

8.1. Er Tipwin godkendt af Spillemyndigheden?
Ja! Tipwin er godkendt af den danske Spillemyndighed og har fuld spil licens til online gambling i Danmark. Du kan spille trygt og sikkert hos Tipwin!
8.2. Hvordan kan jeg kontakte Tipwin?
Hvis du skulle få brug for at finde en Tipwin kontakt, kan du kontakte deres kundeservice. Du kommer i kontakt med en Tipwin kontakt ved at trykke på ”kontakt” i menuen og her kan du udfylde formularen, som vil blive sendt videre til kunde support.
8.3. Findes der Tipwin app?
Der findes en Tipwin app til Apple, men ikke til Android. Derfor har bookmakeren mulighed for at forbedre sig på dette område. Til gengæld kan vi rose den aktuelle Tipwin app til iOS, som både er overskuelig og hvor det er muligt hurtigt at finde frem til alle Tipwin sportsvæddemål.

kommenter TipwinAnmeldelse
Kommentarer (0)
Spil med omtanke