Unibet Danmark Anmeldelse

af JohnnyBet fra by JohnnyBet
Unibet Danmark Anmeldelse

I denne anmeldelse af Unibet Danmark gennemgår vi alt hvad du bør vide om spillesiden med betting, casino, poker og meget mere. Brug den aktuelle kode fra denne review og drag fordel af en af de fantastiske velkomstbonusser, tilgængelige for danske spillere i sektionerne for casino og sport betting.

Unibet Danmark Anmeldelse

Bonustype Beskrivelse af Bonus
Sport Bonus på op til 1.000 kroner
Casino 500% i indbetalingbonus op til 500 kroner
Casino 100 Cash Free Spins
Unibet Bonuskode Afslør vores kode eller opret dig via vores link

Den aktuelle Unibet promokode giver dig mulighed for at få en casino bonus eller sport betting bonus, men du vil også finde gode tilbud til live casino, bingo og Unibet poker.

Bedømmelse JohnnyBet
4.53 / 5
Brugernes bedømmelser
4.01 / 5
Din bedømmelse

1. Sådan opretter du dig hos Unibet Danmark

Unibet max bonus (maksimale bonus online)
Unibet Bonus kode februar 2021 Unibet Bonus kode marts 2021 april 2021
maj 2021 juni 2021 juli 2021
august 2021 september 2021 oktober 2021
november 2021 december 2021 januar 2022

I denne artikel kan du læse alt om bonussen til Unibet Danmark, betalingsmetoder, spiludvalg og meget mere. Men først gennemgår vi hvordan du kan oprette dig hos Unibet DK, så der er styr på det. Der er tale om en utrolig simpel proces.

  • Klik på et vilkårligt link i denne Unibet. dk anmeldelse for at komme videre til spillesiden
  • Klik på ”vælg din bonus” for at vælge den bonus, der passer dig bedst (sport, casino osv.)
  • Klik på ”opret konto”
  • Udfyld oprettelsesformularen med dine personlige data samt en aktuel promokode
  • Bekræft din konto med NemID
  • Opfyld regler og vilkår for din Unibet Danmark bonus
  • Udbetal eventuelle gevinster fra din velkomstbonus

Du kan læse mere om Unibet velkomstbonus i den næste sektion.

2. Kæmpe udvalg af bonusser hos Unibet Danmark

Du har flere forskellige valgmuligheder, når det drejer sig om bonusser hos Unibet, og på nuværende tidspunkt kan du vælge mellem bonus til Unibet Danmarks casino eller til sport - nærmere præcist mellem disse tre former for bonus:

  • Sport: 100% op til 1000 DKK
  • Casino: 100% indbetalingsbonus på 500 DKK
  • Casino: 100 cash free spins

Det skal nævnes, at du får adgang til alle sektioner på siden, uanset hvilken bonus du vælger. Du skal blot huske at være opmærksom på regler og vilkår, og det kan du læse om i den næste sektion.

3. Regler og vilkår for Unibet Danmark bonusser

Der er som sagt regler og vilkår, som man skal opfylde, men de virker til at være meget fair. Bonusser er udelukkende for nye kunder, og kunderne skal være 18 år eller ældre, og have bopæl i Danmark. Derudover er der regler og vilkår alt efter hvilken velkomstbonus der er tale om. Vi anbefaler altid at læse hjemmesidens regler og vilkår, når du opretter dig med et af de forskellige velkomsttilbud.

4. Det kan du opleve med Unibet Danmark

Det kan godt være at ”bet” er en del af navnet, men Unibet byder på meget mere end betting. Nedenfor kan du læse om alt det du kan opleve, når du opretter dig på webstedet med en bonus.

4.1 Unibet DK sport betting

Her kan du læse en kort Unibet Sport Anmeldelse. Der er som sagt tale om en af de største bookmakere i branchen. Du kan finde et kæmpe udvalg af odds på et hav af forskellige sportsgrene og du kan finde alt fra de mest populære sportsgrene som f.eks. fodbold, basketball, motorsport, cykling og håndbold, samt mindre omtalte sportsgrene som cricket, australsk fodbold, gælisk sport, e-sport og meget mere. Du kan endda finde nogle gode mma spilforslag og bette på UFC-MMA.

Du kan desuden nyde gavn af Unibet live streaming, når du opretter dig med en bonus. Her får brugere adgang til live streaming af et hav af sportsbegivenheder, så længe der er et vist beløb på kontoen. Alternativt kan brugere også opnå adgang ved at have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer. Dette er en fantastisk måde at kombinere interesse for betting med høje odds med adgang til live streaming, som kan være et godt alternativ til almindelig TV-transmission.

4.2 Unibet poker anmeldelse

Unibet Danmark poker er blevet endnu bedre, efter at de har optimeret deres pokerklient. Her er der masser af forskellige pokerspil og et kæmpe udvalg af pokerturnering. Du kan blandt andet deltage i freerolls hver evig eneste time.

4.3 Unibet Danmark casino

Du kan som sagt også spille casino hos Unibet. På siden kan du finde online casino med kortspil og poker samt de mange spilleautomater. Siden imponerer ikke kun med sit kæmpe udvalg, men også med funktionen ”spil for sjov”, som giver dig mulighed for at prøve spillene i demo-version uden at du behøver at satse en eneste krone. Ingen Unibet bonuskode er påkrævet for at få casino bonus.

5. Bagom Unibet DK

Denne online bookmaker blev startet op af svenskeren Anders Ström tilbage i 1997. Han havde et klart ønske om at give borgere mulighed for at kunne nemt og hurtigt at placere odds. I dag er Unibet del af Kindred Group, som er en af de største virksomheder i verden, når det kommer til online spil. Der er naturligvis tale om fair og sikkert spil, og når folk spørger ”har Unibet licens?” er svaret ja. Spillevirksomheden har tilladelse fra Spillemyndigheden i Danmark til at udbyde online casino og væddemål. Derfor kan du blandt andet nyde skattefrie gevinster, når du vinder ved kaste dig ud i f.eks. betting med høje odds.

6. Anmeldelse af Unibets betalingsmetoder

I denne review får spillesiden topkarakter for sine betalingsmetoder, da der er et hav at vælge imellem. Der er endda tale om lave minimumsindbetalinger, hurtig behandlingstid og ingen gebyrer. Du kan finde betalingsmetoderne nedenfor.

6.1 Unibet DK indbetaling

Betalingsmetode Beskrivelse Gebyr Min. / Maks. Behandlingstid
VISA, MasterCard Betalingskort 0 DKK 40 / 100.000 DKK 1-3 dage
Skrill, Neteller, Webmoney, ecoPayz e-wallet 0 DKK 40 / 100.000 DKK 0-12 timer
Bankoverførsel N/A 0 DKK Ingen grænse 2-3 dage
Trustly Netbank-betaling via Trustly 0 DKK 100 / 36.000 DKK Øjeblikkelig
Citadel Netbank-betaling via Citadel 0 DKK 50 / 1000 DKK Øjeblikkelig
PaySafeCard Elektronisk gavekort 0 DKK 40 / 7000 DKK Øjeblikkelig

6.2 Unibet DK udbetaling

Betalingsmetode Beskrivelse Gebyr Min. / Maks. Behandlingstid
VISA, MasterCard Betalingskort 0 DKK 80 / 290.000 DKK 1-3 dage
Skrill, Neteller, Webmoney, ecoPayz e-wallet 0 DKK 120 / 100.000 DKK 0-12 timer
Bankoverførsel N/A 0 DKK 120 DKK / (intet maks.) 3-5 dage

7. Unibet DK mobil app

Da der er tale om en kæmpe spillevirksomhed, er det naturligvis ikke nok med en enkelt mobil app. Unibet tilbyder faktisk tre forskellige apps, til sportsbetting, casino og poker. Det giver blandt andet mulighed for at nyde en bedre brugeroplevelse, da hver app er designet til sit formål, og det er nemmere at komme hurtigt frem til det man søger og det er et stort plus, lige meget om du spiller casino, poker eller placerer odds med din Unibet mobil app, når du er på farten.

8. Unibet kundeservice

Unibet har en af de bedste sektioner med svar på ofte stillede spørgsmål om hjemmesiden, betalingsmetoder, og meget mere. Der er til gengæld ikke nogen ”kontakt os” sektion på spillesiden, hvilket gør det til en udfordring at sende en e-mail eller ringe til kundeservice.

Men du kan chatte med Unibet Danmark kundeservice i tidsrummet mellem 08.00 og 24.00, og i sidste ende behøver vi ikke meget mere end live chat, hvor du blandt andet kan sende screenshots af den udfordring du oplever på din computer og på den måde kan du opnå bedre support. Chat support er nu til dags den nemmeste og hurtigste form for online kundeservice, og derfor får Unibet stadigvæk topkarakter i denne kategori.

9. FAQ

9.1 Er Unibet lovlig i Danmark?

Ja, Unibet har komplet licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Derfor kan du trygt og sikkert oprette dig hos Unibet dk.

9.2 Hvilke betalingsmetoder er der for Unibet dk?

Som du kan læse ovenfor kan du ind- og udbetale med betalingskort (VISA, MasterCard), e-wallet (Skrill, Neteller, Webmoney, ecoPayz), PaySafeCard og flere forskellige former for pengeoverførsel.

9.3 Hvad er velkomstbonus for Unibet i Danmark?

Der er tre former for Unibet bonus til nye medlemmer. Du kan oprette dig med sport bonus på 100% op til 1000 DKK, Unibet casino bonus på 500 DKK eller den anden velkomstbonus til casino på 100 cash free spins. Læs alt om Unibet velkomstbonus længere oppe i denne Unibet Danmark anmeldelse.

kommenter UnibetDanmarkAnmeldelse
Kommentarer (4)
Anzy1982
Anzy1982 3 måneder siden
Deres chat virker super godt, man får svar næsten med det samme(medmindre man skriver om natten self).
Spil med omtanke