Wazamba Casino Anmeldelse

af JohnnyBet fra by JohnnyBet
Wazamba Casino Anmeldelse

Wazamba Casino Anmeldelse: JBVIP

Bonustype Bonus Beskrivelse
Wazamba Bonus Code JBVIP
Casino Bonus 120 % op til 500 EUR
Casino Spins 200 Free Spins

Danskerne er blevet vilde med at oprette sig hos Wazamba Casino og derfor har vi tilføjet denne artikel blandt vores objektive casinoanmeldelser, så du kan få en ide af den nuværende Wazamba casino bonus på 120 % op til 500 EUR og 200 gratis spins, deres udvalg af spil, kampagner og meget mere. Læs vores Wazamba Casino Anmeldelse.

Bedømmelse JohnnyBet
4.0 / 5
Brugernes bedømmelser
4.98 / 5
Din bedømmelse

1. Wazamba velkomstbonus

Wazamba max bonus (maksimale bonus online)
Wazamba Promo code oktober 2020 Wazamba Promo code november 2020 december 2020
januar 2021 februar 2021 marts 2021
april 2021 maj 2021 juni 2021
juli 2021 august 2021 september 2021

Wazamba Casino er et udenlandsk casino og derfor er der tale om en Wazamba velkomstbonus i EUR. Lige nu kan du som nyt medlem få 120 % op til 500 EUR, som svarer til ca. 3800 DKK. Derudover er der også 200 Wazamba free spins med i denne velkomstbonus. Når der er tale om en Wazamba Casino bonus på 120 % op til 500 EUR betyder det at du kan få op til 3750 DKK i bonus, hvis du selv indbetaler det samme beløb. Det online casino matcher nemlig din første indbetaling med 120 % op til 500 EUR. Det vil sige at hvis du indbetaler 50 EUR, vil du få 50 EUR i Wazamba velkomstbonus og du får altså 500 EUR, hvis du selv indbetaler 500 EUR i din første indbetaling, når du opretter dig på siden. Der er desværre ikke nogen free spins uden indbetaling, men dem kan man finde ganske sjældent på casino markedet. De 200 Wazamba free spins bliver sat ind på din konto på opdelt vis, da du får 20 per dag i løbet af 10 dage. Du får dine første 20 Wazamba gratis spins med det samme og herefter bliver der tilføjet 20 gratis spins hver dag i de efterfølgende ni dage.

2. Wazamba Casino Bonus regler & vilkår

Det er altid vigtigt at gennemgå regler og vilkår for en bonus som fx denne Wazamba velkomstbonus. Der er tale om en Wazamba Casino bonus til alle nye medlemmer på siden og du skal minimum indbetale 20 EUR, hvilket svarer til ca. 150 DKK. Dette krav ligger lidt højere sammenlignet med de mest interessante casinoer på nettet, men der er også tale om mulighed for en højere bonus sammenlignet med konkurrenterne. Du skal være opmærksom på at du ikke kan benytte betalingsformerne Neteller og Skrill til at få denne Wazamba velkomstbonus. Derudover er der også et gennemspilskrav på 30 gange din første indbetaling samt den matchende bonus. De forskellige spil på siden varerier procentvis til gennemspilskravet og alle bordspil, video pokerspil, roulette, blackjack, baccarat og live casino tæller ikke med i gennemspilskravet. Derfor er det bedst at fokusere på de mange sjove Wazamba spilleautomater på siden i første omgang. Når du ønsker at få fingrene i din Wazamba Casino bonus skal du bruge en Wazamba Promo Code, der skal indtastes i kodefeltet ”promo code”, når du opretter dig hos det online casino. Du kan afsløre din Wazamba Promo Code på denne side, notere den og herefter gå videre til oprettelse af dit Wazamba login, som du kan læse om i den næste sektion.

3. Opret et Wazamba login

Det er nemt at oprette en konto på siden. Du skal blot trykke på et link i denne artikel for at komme videre til det online casino hvor du skal klikke på ”Register Now” på forsiden. Herefter skal du vælge din foretrukne helt mellem Advar, Bomani og Chimola og udfylde e-mail, ønsket brugernavn og adgangskode samt telefonnummer. Husk at klikke på ”I have promo code” og indtast den kode, som du kan afsløre her på siden.

4. Wazamba spilleautomater

Spil er naturligvis det vigtigste hos et online casino og på denne spilleside er de delt op i et utroligt brugervenligt design. Du skal blot klikke på ”Games” ude i højre side og herefter kommer du videre til spiludvalget hvor du blandt andet kan filtrere spillene alt efter spiludvikler. Ved at trykke på ”provider” kan du se at det online casino har mere end 100 spil fra EGT, masser af spil fra Pragmatic Play, flere hundrede spil fra Quickfire og mange andre garvede spiludviklere. Der er uden tvivl rigeligt Wazamba spilleautomater og derudover kan du også finde live casino og bordspil som fx kortspil, roulette, poker, black jack og meget mere. Før du beslutter dig at spille hos Wazamba, kan du selvfølgelig sammenligne deres tilbud med nogle andre på markedet, f. eks. kan du læse om Casinoandfriends Bonuskode 2020.

5. Wazamba kampagner

Det er nemt at finde frem til Wazamba kampagner, da du blot skal klikke på ”promotions” i højre side. Her kan du læse om attraktive tilbud som fx mulighed for 15 % ugentlig cashback, ugentlig reload bonus, live casino cash back og meget mere. Der findes også et Wazamba loyalitetsprogram, som du kan blive en del af ved at kontakte det online casino via deres live chat, indbetale minimum 20 EUR, som er ca. 150 DKK og derefter kan du danne et overblik over din Wazamba casino bonus i din profil. Alt i alt er vi meget tilfredse med udvalget af Wazamba kampagner.

kommenter WazambaCasinoAnmeldelse
Kommentarer (0)
Bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Affiliate Code
JBVIPC
Få bonus
WazambaCasinoAnmeldelse
Spil med omtanke